Sory color lsin bnyk abis. Tinggal color2 kt bawah ni je. #jubahdressmurah #jubahsequin @kaylaaenterprise

Sory color lsin bnyk abis. Tinggal color2 kt bawah ni je. #jubahdressmurah #jubahsequin @kaylaaenterprise

Comel dan gebu mcm tuannya. Kawan yg kata, bkn aku puji sendiri tau. #polkadot #strawberry

Comel dan gebu mcm tuannya. Kawan yg kata, bkn aku puji sendiri tau. #polkadot #strawberry

My strawberry #apamgebu

My strawberry #apamgebu

Nampak mcm senang ja game #twodots ni tp level ni x lepas2 lg. Sape teror tu bole tolong main ka? Ok saya nk masuk dapur nk siapkan order open house esok.

Nampak mcm senang ja game #twodots ni tp level ni x lepas2 lg. Sape teror tu bole tolong main ka? Ok saya nk masuk dapur nk siapkan order open house esok.

Hari yg penat, nak patah sdh jari2 ni. #tawakal #exam

Hari yg penat, nak patah sdh jari2 ni. #tawakal #exam

#photoboom kt blakang kita @obellashop hahaha kim salam dgn makcik tu

#photoboom kt blakang kita @obellashop hahaha kim salam dgn makcik tu

Ada mcm pelajar x? #exam

Ada mcm pelajar x? #exam

Dapat jg pose dgn xbos tok wan ali dan BiG Boss. Selamat hari raya nk minta duet raya #kdn #raya

Dapat jg pose dgn xbos tok wan ali dan BiG Boss. Selamat hari raya nk minta duet raya #kdn #raya

Adik manis kakak manis, ni nk promote, fesyen muslimah terhangat. Sorg kena ada 1 ni. #jubahdress di tambah dgn sequin. Berminat bolela pilih kat gambar tu ye, bole request nk zip blakang atau depan utk yg #breasfeed baby.  Close order 2 sept , post out 16 sept. Sape berminat bole la pm/whatsaap ita ye 0168302996 #preorder cepat2 nti da penuh, gigit jari hehe #jubahsequin #jubahdressmurah

Adik manis kakak manis, ni nk promote, fesyen muslimah terhangat. Sorg kena ada 1 ni. #jubahdress di tambah dgn sequin. Berminat bolela pilih kat gambar tu ye, bole request nk zip blakang atau depan utk yg #breasfeed baby. Close order 2 sept , post out 16 sept. Sape berminat bole la pm/whatsaap ita ye 0168302996 #preorder cepat2 nti da penuh, gigit jari hehe #jubahsequin #jubahdressmurah

Ok da terjebak sama. #loom

Ok da terjebak sama. #loom