Hari ni pg skolah pakai spect sbb mata kiri bengkak. Alergik apa la pulak kali nk? #kaylaa

Hari ni pg skolah pakai spect sbb mata kiri bengkak. Alergik apa la pulak kali nk? #kaylaa

Ayoh plssss #kaylaa nok patung #elsa #frozen.

Ayoh plssss #kaylaa nok patung #elsa #frozen.

Nak blk uma, nak baring dan nk letak hot towel kt perut ni. Meragam pula ari ni. Lemas rasa. Nk kuar ofis jamm la pula, x pe apa2 pon jom belanja #selfie dlu #monday #ramadhan2014

Nak blk uma, nak baring dan nk letak hot towel kt perut ni. Meragam pula ari ni. Lemas rasa. Nk kuar ofis jamm la pula, x pe apa2 pon jom belanja #selfie dlu #monday #ramadhan2014

Ini pembantu khas mumy, mentang2 dia x puasa, abisla kacang utk kuih makmur ni. #raya2014 #kaylaa #itahomemade

Ini pembantu khas mumy, mentang2 dia x puasa, abisla kacang utk kuih makmur ni. #raya2014 #kaylaa #itahomemade

Kaylaa pun pandai buat #almondlondon #raya2014 #itahomemade

Kaylaa pun pandai buat #almondlondon #raya2014 #itahomemade

Sape nk tolong si #kiki mencari restoran utk berbuka puasa dgn #unclesim ? #kosongkosong #sterenglock #CDM25

Sape nk tolong si #kiki mencari restoran utk berbuka puasa dgn #unclesim ? #kosongkosong #sterenglock #CDM25

Biskut makmur tahun ni besar2 dan gebu gitew di tambah garing lg. ni makmur moden tukar sikit resepi mamatua, so kaylaa panggil ni Biskut Frozen, mesti dia tgo mcm Opal kan. #raya2014 #itahomemade

Biskut makmur tahun ni besar2 dan gebu gitew di tambah garing lg. ni makmur moden tukar sikit resepi mamatua, so kaylaa panggil ni Biskut Frozen, mesti dia tgo mcm Opal kan. #raya2014 #itahomemade

Terliuq pula tgo #newyorkcheesecake ni. Tq ye sbb sudi order dari saya. Sory sbb comot sikit. Happy birthday. #itahomemade

Terliuq pula tgo #newyorkcheesecake ni. Tq ye sbb sudi order dari saya. Sory sbb comot sikit. Happy birthday. #itahomemade

Pose kaki tu x nk tinggal, ni x tau style sapa lg dia nk stalker ni? Pki spect mcm ni? Kayla oh kayla #kaylaa @epul_aus @zeeebellee

Pose kaki tu x nk tinggal, ni x tau style sapa lg dia nk stalker ni? Pki spect mcm ni? Kayla oh kayla #kaylaa @epul_aus @zeeebellee

#selfie mommy and #kaylaa

#selfie mommy and #kaylaa